Totalt antall sidevisninger

lørdag 16. februar 2013

Då guten på fem vart rockestjerne for ein dag!

I går var det dags for karneval i barnehagen - det siste for Aleksanders del - og han gledde seg noko voldsomt på å kle seg ut som ROCKESTJERNE!!! Eigentleg var temaet "Det skal eg bli når eg blir stor", og då var plana klar for Aleksander sin del: Han skal bli rockestjerne, og skulle kle seg ut som det.
Torsdag var det hektisk innsats på fleire frontar for å kjøpe inn det naudsynte utstyret til dagen: Grønn hårspray, ansiktsmaling, ny tøff dongerybukse og svart naglebelte!!!
Då klokka skulle vekke oss om morgonen, var allereie gjengen vak, og Aleksander var klar for den store forvandlinga frå å vere ein vanleg femåring til å bli ei rockestjerne! Med god hjelp av Ingvild!


                       Ein liten video som viser korleis Ingvild sminka den vesle rockebroren sin!

Her er ein tøff rockegut klar til sminking!


Då er sminkinga i gang, og Aleksander skal få eit
Gene Simons look alike :)

Grønn hanekam og kvit stjerne!

Hanekammen!


Då var festen over...

Då karnevalet var over, var Aleks svært nøgd! Han hadde lært seg å skrive autografar - ein A med nokre krussedullar - og gitaren vi lånte på SFO hadde vore kjekk å ha! Dei hadde nemleg lytta til KIZZ på You Tube!!! Men sminka i ansiktet var forvunnet...Heilt sikkert eit godt teikn på at dagen i barnehagen var vellykka!!!Legg inn en kommentar

Etiketter